特別通告 Special Announcements

教育局今日(二月二十五日)宣布,根據疫情的最新發展,全港學校(包括幼稚園、小學、中學、特殊學校及提供非正規課程的私立學校)最早會在四月二十日復課,但仍待進一步評估。
The Education Bureau announced today (February 25) that due to the latest epidemic development, all schools (including kindergartens, primary schools, secondary schools, special schools and private schools offering non-formal curriculum) will resume classes on April 20 the earliest pending further assessment.
教育局今日(二月二十五日)宣布,根据疫情的最新发展,全港学校(包括幼儿园、小学、中学、特殊学校及提供非正规课程的私立学校)最早会在四月二十日复课,但仍待进一步评估。